Perfect transport

Bank vervoeren

Snel, veilig en goedkoop uw bank laten vervoeren

Heeft u een bankstel, 2- en 3-zits of een ander gekocht? Onze meubeltaxi helpt u met het laten vervoeren van de winkel naar uw woning. Geef bij ons aan wat u wilt vervoeren, welke route we moeten rijden en wanneer. Wij voorzien u van een offerte met een scherpe prijs. U hoeft zelf niet bij het transport van uw bank of ander zitmeubel aanwezig te zijn. Bij het transport van grote zitmeubelen maken we vaak gebruik van combiritten. Zo rijden wij minder transportritten en bespaart u op het vervoer van uw bank. Uw bank verhuizen of uw bank vervoeren is bij Perfect Transport gemakkelijk.

Snel geleverd, scherpe prijs

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler en zo kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dat in? Wij halen uw meubel op wanneer we in de buurt zijn en ook de aflevering gebeurt op dezelfde manier. Het enige dat wij van u nodig hebben zijn uw contactgegevens, ordergegevens en het bestelnummer. Onze meubeltaxi zorgt dat wij uw bank verhuizen en dat wij uw bank uiteraard netjes vervoeren.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate