Perfect transport

 

Koelkast vervoeren

Perfect Transport vervoert uw koelkast veilig van A naar B

Koelkast verhuizen dan bent u bij Perfect Transport aan het juiste adres. Heeft u een nieuwe of tweedehands koelkast gekocht en moeten wij uw koelkast vervoeren naar een adres in Nederland of Europa? Bij Perfect Transport bent u in goede handen. Wij verhuizen uw koelkast op professionele wijze, zodat u zich zorgen hoeft te maken over de staat van uw apparaat.

Een koelkast vervoeren is een groot object en is daardoor niet eenvoudig te verplaatsen. Dankzij een combinatie van ervaring, inzet en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw koelkast op een correcte en veilige wijze wordt vervoerd.
Indien u gebruik wenst te maken van onze koelkast verhuizen service ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de volgende gegevens:
• Woont u in een woonhuis of een flat?
• Is de flat voorzien van een lift?
• Wat is de etage en de locatie van de koelkast in huis?
• Is er sprake van obstakels, drempels, etc.?

Vergeet bij het doorgeven van bovenstaande gegevens voor het verhuizen van uw koelkast niet het ophaal- en aflever adres te vermelden. Indien de koelkast zich op een verdieping zonder lift bevindt, zullen wij gebruikmaken van een verhuislift.

Voordelig koelkast verhuizen

De prijs voor het vervoeren van een koelkast verschilt per situatie en is mede afhankelijk van bovenstaande factoren. Wanneer wij het transport van uw koelkast kunnen combineren met een andere rit in onze planning kunnen wij u een voordelig tarief aanbieden.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het verhuizen van uw koelkast? Bel ons op 085 080 5657

tags :  koelkast verhuizen ,  koelkast vervoeren

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate