Perfect transport

Kast verhuizen

Zorgeloos uw kast verhuizen met Perfect Transport

Moet u tijdens uw verhuizing een grote kast vervoeren, wij kunnen uw kast verhuizen van en naar etage. Pieker niet langer over demontage, vervoer en bijkomende kosten. Perfect Transport denkt graag creatief en oplossingsgericht met u mee. Het verhuizen van uw kast gebeurt zorgvuldig wij zullen de kast vervoeren op een vakkundige manier uw kast verhuizen doen wij met veel plezier. Tijdens het vervoer van bijvoorbeeld een buffetkast werken wij met verhuisdekens en spanbanden, zodat uw kast goed beschermd is tegen schuiven of stootschade.

Flexibele bezorgservice

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. Door flexibeler te plannen, kunt u profiteren van lagere tarieven. Wat houdt dit in? Wij halen uw meubel op wanneer we in de buurt zijn en bezorgen uw meubels zodra we dit met een andere transportrit kunnen combineren. Als u wilt dat we de kast naar een etage brengen, kunt u dit bij de offerte aangeven. Indien nodig kunt u ook een verhuislift inzetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate