Perfect transport

 

Seniorenverhuizing

Efficiënte seniorenverhuizing voor een scherpe prijs

Gaat u kleiner wonen, bijvoorbeeld in een serviceflat, zorgkamer of aanleunwoning? Perfect Transport biedt hulp bij iedere seniorenverhuizing. Wij helpen grote meubels naar uw nieuwe woning te transporteren en onze verhuizers denken geduldig met u mee om te bepalen wat wel en niet mee gaat naar uw nieuwe woning. Het is geen probleem als u niet helemaal op schema ligt met het inpakken van de verhuisdozen. Als u behoefte heeft aan betrouwbare dienstverlening tegen een zo laag mogelijke prijs bent u bij Perfect Transport aan het juiste adres.
Efficiënte verhuizingen zijn onze kernactiviteit. Onze verhuizers zijn attent, voordelig, flexibel en deskundig en staan op ieder moment van de verhuizing voor u klaar om u te helpen. Het team van Perfect Transport is de aangewezen partij voor een seniorenverhuizing.

 

Professioneel meubels verhuizen

Deskundig verhuizen is ons vak. Onze professionals brengen uw huisraad en meubels zonder enige schade over naar het nieuwe adres. Soepel en zonder oponthoud. Daarvoor staat onze senioren verhuisservice garant. Naast de seniorenverhuizing kunt u voor een meerprijs nevendiensten door ons laten uitvoeren, zoals:
• Ontruiming
• Schoonmaak
• Bijzondere reiniging
• Kleine reparaties
• Schilderwerk

Vraag eenvoudig de prijs van uw seniorenverhuizing aan

Met behulp van ons offerteformulier vraagt u eenvoudig de prijs van uw seniorenverhuizing bij ons aan. Het offerteformulier is een calculator die u direct de totaalprijs van uw verhuizing toont.
Voor een ontruiming kunt u de ontruimingscalculator invullen. Bij een normale verhuizing vragen we u ons verhuisformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ook van beide diensten gebruikmaken. In dat geval vult eerst het verhuisformulier in en daarna de ontruimingscalculator. U kunt van onze diensten gebruikmaken in alle steden met meer dan 50.000 inwoners, met uitzondering van enkele kleinere steden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate