Perfect transport

 

Seniorenverhuizing

Efficiënte seniorenverhuizing voor een scherpe prijs

Gaat u kleiner wonen, bijvoorbeeld in een serviceflat, zorgkamer of aanleunwoning? Perfect Transport biedt hulp bij iedere seniorenverhuizing. Wij helpen grote meubels naar uw nieuwe woning te transporteren en onze verhuizers denken geduldig met u mee om te bepalen wat wel en niet mee gaat naar uw nieuwe woning. Het is geen probleem als u niet helemaal op schema ligt met het inpakken van de verhuisdozen. Als u behoefte heeft aan betrouwbare dienstverlening tegen een zo laag mogelijke prijs bent u bij Perfect Transport aan het juiste adres.
Efficiënte verhuizingen zijn onze kernactiviteit. Onze verhuizers zijn attent, voordelig, flexibel en deskundig en staan op ieder moment van de verhuizing voor u klaar om u te helpen. Het team van Perfect Transport is de aangewezen partij voor een seniorenverhuizing.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate