Perfect transport

Keuken transport

Kwalitatief keukentransport bij Perfect Transport

Hebt u een nieuwe keuken besteld en kiest u voor eigen transport? Ook dan wilt u natuurlijk dat uw waardevolle vracht voorzichtig wordt vervoerd. Nieuwe keukens hebben bijna altijd een lange levertijd. Daarom heeft u er belang bij dat het keukentransport veilig en snel verloopt. Het tijdstip van afleveren is bovendien van belang in verband met de montage en aansluiting. Perfect Transport speelt hierop in. 

We plannen het transport zo in dat de monteurs op het gewenste moment uw keuken kunnen gaan plaatsen. Wij bieden ook het demonteren en transporteren van uw keuken aan. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Het vervoer van een exclusieve keuken dient met precisie te gebeuren. Met behulp van moderne vervoershulpen en verhuismiddelen verzorgen we een veilig en snel transport van uw keuken. Van het moment van inladen tot het uitladen en afleveren kunt u op ons rekenen.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate