Perfect transport

Verhuizen van en naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland

Ieder jaar nemen talloze Nederlanders nemen de stap om naar het buitenland te verhuizen. Voor verhuizingen binnen Europa biedt Perfect Transport verhuisdiensten aan; wellicht ook voor uw bestemming.

Verhuisbestemmingen in Europa

Perfect Transport is in Europa in diverse landen actief op het gebied van meubelvervoer naar het buitenland. Als uw voornemen om te vertrekken uit Nederland werkelijkheid wordt, raden we u aan tijdig met het plannen van de verhuizing te beginnen. Kies dan ook voor onze energieke en deskundige verhuizers.
Wij verzorgen verhuizingen van en naar de volgende landen:

internationaal verhuizen naar België

 • internationaal  verhuizen naar Denemarken
 • internationaal  verhuizen naar Duitsland
 • internationaal  verhuizen naar Engeland
 • internationaal  verhuizen naar Frankrijk
 • internationaal  verhuizen naar Italië
 • internationaal  verhuizen naar Oostenrijk
 • internationaal  verhuizen naar Spanje
 • internationaal  verhuizen naar Tsjechië
 • internationaal  verhuizen naar Zweden
 • internationaal  verhuizen naar Zwitserland
 • internationaal  verhuizing naar portugal

Veel particulieren zien het niet zitten om een verhuizing naar het buitenland zelfstandig te organiseren. Dit heeft vooral te maken met de omvangrijke logistiek, de kosten en de tijd die gemoeid gaat met meubelvervoer naar het buitenland. Perfect Transport ondersteunt u graag met uw verhuizing van of naar het buitenland.

Uw verhuizing naar het buitenland goed geregeld

Laat uw verhuizing naar het buitenland daarom aan ons over. Wij bieden u een uitstekende verhuisservice waarmee we uw meubels, eigendommen en inventaris kunnen transporteren. Voor verhuizingen binnen Europa zijn we actief in een groot aantal landen. We verhuizen van Nederland naar het buitenland, maar ook andersom. Staat uw land van bestemming in bovenstaand rijtje? Dan helpen we u bij Perfect Transport graag bij uw verhuizing.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate