Perfect transport

Over Perfect Transport

Perfect Transport is een allround meubel en verhuisbedrijf die aan al uw wensen kan voldoen. Wij vervoeren alles wat u zelf niet kunt vervoeren of niet in uw auto past. Door jaren ervaring in vervoeren en verhuizen weten wij precies wat uw wensen zijn. Wij begrijpen ook hoe lastig het is om uw eigen goederen te vervoeren. Perfect Transport is er om uw te helpen bij verhuizen of vervoeren door heel Nederland en Europa. Wij nemen alle onnodige stress, tilwerk en moeite om een bus te huren over en maken het u uiterst gemakkelijk in het het hele proces van vervoeren en verhuizen.

Verder leveren wij zowel nationaal als internationaal onze diensten.  Perfect Transport gelooft in een combinatie van hard werken en een slimme aanpak. Daarom is het niet nodig om meer te betalen voor een erkende verhuizer terwijl wij voor minder geld aan uw wensen kunnen voldoen.

verhuisbedrijf Arnhem

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate