Perfect transport

 

Vriezer Vervoeren

Perfect Transport vervoert uw vriezer veilig van A naar B

U bent zuinig op uw witgoed en dat is logisch: het zijn kwetsbare apparaten en bovendien zijn ze duur en onmisbaar in huis. Ook na een verhuizing of transport wilt u er nog volop gebruik van kunnen maken. Daarom is een zorgvuldige planning en veilig transport van groot belang. Perfect Transport beschikt over flexibele, voordelige en snelle verhuizers. Wij nemen verantwoordelijkheid voor uw spullen en zorgen ervoor dat uw vriezer of koel-vriescombinatie veilig van locatie A naar B wordt gebracht. Uw vriezer verhuizen is bij ons in goede handen wij kunnen perfect uw vriezer vervoeren

Voorbereiding van het vervoer

Wij vragen u van tevoren de voorraden uit de vriezer te halen en het apparaat ijsvrij, droog en schoon te maken. We vervoeren de vriezer verticaal om aanraking van de roosters van de warmtewisselaar te voorkomen. Met een geschikte steekkar is het vervoeren van uw vriezer voor ons een fluitje van een cent. Wij dekken de diepvriezer af met een verhuisdeken en in de bus wordt het apparaat vastgezet met een spanband. Wanneer er geen lift in het appartementencomplex aanwezig is, is het ook mogelijk uw vriezer door ons te laten vervoeren over een trap naar een etage.

Ritten combineren voor een scherp tarief

Bij vervoer over langere afstanden en bij minder urgente leveringen biedt onze bezorgservice combi-ritten aan. We plannen dan flexibeler, waardoor u kunt profiteren van lagere tarieven. Dit houdt in dat wij uw meubel ophalen wanneer wij in de buurt zijn. De vriezer of andere meubelstukken worden afgeleverd wanneer wij dit opnieuw met een andere transportrit in uw omgeving kunnen combineren.

Tags : vriezer vervoeren , vriezer verhuizen 

 

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate