Perfect transport

Verhuizen

Staat er een verhuizing op de planning? Bij Perfect Transport spelen we in op de wensen van onze uiteenlopende klanten. Onze verhuisservice betreft zowel grote als kleine verhuizingen. Kleine verhuizing kan bestaan uit een piano, wasmachine, koelkast, bed, vaatwasser en verhuisdozen. Grote verhuizing bestaat uit om uw hele huis, zolder, schuur of opslag netjes voor u te verhuizen.

Onder alle omstandigheden is het team van Perfect Transport uw aangewezen partij om te verhuizen. Via ons verhuisformulier vraagt u gemakkelijk een complete verhuizing aan. Perfect Transport staat bekend als een klantvriendelijke verhuisservice. We doen er alles aan om uw wensen te realiseren en uw verhuisverwachtingen waar te maken.

Goedkoop verhuisbedrijf

Wij kunnen zeer concurrerende tarieven aanbieden, omdat wij – in tegenstelling tot grote bedrijven – geen dure panden en/of voertuigen huren die in de prijs aan u worden doorberekend. Daarnaast werken wij met een zeer strakke planning en professionele medewerkers, wat resulteert in efficiënt en kostenbesparend werk.

 

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate