Perfect transport

 

Witgoed Verhuizen

Aankoop via marktplaats, winkel of outlet?
Perfect transport kan al uw witgoed zorgeloos voor u verhuizen. Heeft u bij een winkel of outlet witgoed gekocht en heeft u vervoer nodig? Wij kunnen het transport van uw witgoed verzorgen via onze complete verhuisservice van begin tot eind. Wij kunnen uw witgoed verhuizen vakkundig voor van en naar etage. 

Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe of tweedehands:
vrieskist ,
vaatwasser ,
wasmachine, 
wasdroger,
afwasmachine,
koelkast,
diepvriezer,
fornuis,
koel- en vriescombinatie,
koelkast tafelmodel.

Wij als verhuisbedrijf tillen uw zware witgoed ook van en naar etages. Indien dit niet mogelijk is via een trap dan kunnen wij een verhuislift inzetten.

Indien uw witgoed kapot of beschadigd is dan kunnen wij deze ook voor u afvoeren naar de stortplaats.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate