Perfect transport

Marktplaats vervoer

Laat uw marktplaatsaankoop vervoeren door Perfect Transport

Heeft u een leuke aankoop gedaan op Marktplaats en wilt u die goedkoop laten maar professioneel laten vervoeren van locatie A naar B? De Marktplaats service van Perfect Transport zorgt ervoor dat uw nieuwste aankoop veilig en netjes wordt getransporteerd van en naar iedere gewenste locatie. Wij zijn actief in zowel binnen- als buitenland tegen een zeer scherp tarief. Marktplaats spullen vervoeren kunnen wij altijd voor u doen u hoeft alleen maar een offerte op te vragen.

Goedkoop Marktplaats vervoer

Wanneer wij uw opdracht kunnen combineren met een andere rit kunnen we u een zeer voordelig tarief aanbieden. Dankzij een strakke planning besparen we niet alleen in uw portemonnee, maar denken we bovendien aan het milieu. Indien uw Marktplaats vervoer moet plaatsvinden op een datum waarop geen rit gecombineerd kan worden, krijgt u van ons alsnog een zeer aantrekkelijk aanbod.
Vraag direct een offerte aan of bel ons op 085 080 5657

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate