Perfect transport

Meubeltaxi

Uw meubels voordelig laten vervoeren met de meubeltaxi van Perfect Transport

Heeft u meubels die goedkoop, maar professioneel moeten worden vervoerd van locatie A naar B? Dan bent u bij Perfect Transport aan het juiste adres. Onze meubeltaxi brengt uw nieuwe of huidige meubels veilig van en naar de gewenste locatie. Wij zijn actief in binnen- en buitenland tegen een zeer scherp tarief.

Goedkoop meubeltransport

Wij bieden onze diensten aan tegen concurrerende prijzen, omdat we werken met een strakke planning en uw opdracht combineren met bestaande ritten. Hiermee bespaart u niet alleen in uw portemonnee, maar denken we bovendien aan het milieu. Ook als uw opdracht niet kan worden gecombineerd met een bestaande rit profiteert u van een zeer scherp tarief.

Meubeltransport met spoed

Is er sprake van spoed, waarbij uw meubels direct opgehaald en binnen een bepaalde tijd weer afgeleverd moeten worden? Wij voeren uw spoed meubeltransport professioneel en vakkundig uit en bieden deze bovendien aan tegen een zeer scherp tarief.
Vraag hier direct een offerte aan of bel ons op: 085 080 5657
U kunt onze meubeltaxi onder andere inzetten voor het vervoeren van bedden, banken, kasten, keukens en piano’s. Staat het meubelstuk dat u wilt laten vervoeren hier niet bij? Neem gerust contact met ons op, zodat we een passende en betaalbare oplossing voor u kunnen vinden. Perfect Transport biedt professioneel transport voor ieder budget.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate