Perfect transport

 

Perfect transport

 

Piano verhuizen Goirle

Zorgvuldig pianotransport van locatie A naar B

Wij verhuizen uw piano professioneel van locatie A naar B, zonder zorgen over uw instrument en tegen een zeer gunstig tarief. Een piano verhuizen is een lastige klus, maar dankzij onze jarenlange ervaring, de inzet van onze verhuizers en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw piano veilig wordt vervoerd.
Indien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuisservice ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de volgende gegevens:
• Heeft u een horizontale of een vleugel piano?
• Woont u in een woonhuis of flat?
• Is de flat voorzien van een lift?
• Is er sprake van obstakels, drempels, grind, etc.?
• Wat is de afstand tussen locatie A en B?

Denkt u bij het doorgeven van bovenstaande gegevens ook aan het vermelden van het ophaal- en afleveradres? Indien de piano op een verdieping zonder lift staat, zullen wij gebruikmaken van een verhuislift.

Voordelig uw piano verhuizen Goirle

De prijs voor het vervoeren van een piano verschilt per situatie en is mede afhankelijk van bovenstaande factoren. Bij Perfect Transport bent u echter verzekerd van de meest voordelige prijs in Nederland. Indien mogelijk combineren wij het transport van uw piano met een bestaande rit in onze planning, zodat we u een voordelige prijs aan kunnen bieden. Heeft u liever dat uw piano zo snel mogelijk van locatie A naar B wordt gebracht? Dan plannen wij uw transport op de gewenste datum en profiteert u uiteraard nog steeds van een scherp tarief. Het totaalbedrag van uw pianotransport is de prijs die u ontvangt in uw vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vervoeren van uw piano? Bel ons direct op 06 440 502 17.

perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate