Perfect transport

Wasmachine verhuizen Amsterdam

Snel en vakkundig uw wasmachine verhuizen bij Perfect Transport

Uw wasmachine verhuizen, transporteren of vervoeren ? Bij Perfect Transport bent u aan het juiste adres. De wasmachine vervoeren is door zijn omvang en gewicht vaak lastig te verplaatsen of te verhuizen, maar Perfect Transport klaart deze klus tegen een scherp tarief. Stuur ons de aanvraag en wij zullen u van een perfecte offerte voorzien.

Professioneel uw wasmachine verhuizen Amsterdam

Wij verhuizen uw wasmachine op professionele wijze, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw apparaat. Dat begint al bij het correct ontkoppelen van de stekker en de watertoevoer. Het verhuizen van een wasmachine is een lastige klus, maar door een combinatie van ervaring, inzet en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw wasmachine op een correcte en veilige wijze wordt vervoerd. Wist u dat een gemiddelde wasmachine rond de 100 kg weegt?
Indien u gebruik wenst te maken van onze wasmachine verhuisservice ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de 

volgende gegevens:
• Woont u in een woonhuis of een flat?
• Is de flat voorzien van een lift?
• Wat is de etage en de locatie van de wasmachine in huis?
• Is er sprake van obstakels, drempels, etc.?

 Uw wasmachine door ons laten vervoeren scheelt een hoop moeite en gesjouw ook een zware Miele via trap is voor ons geen enkel probleem.

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate