Perfect transport

Perfect transport

Piano verhuizen

Zorgvuldig piano transport van locatie A naar B

Wij verzorgen uw pianovervoer of piano transport professioneel van A naar B, zonder zorgen over uw instrument en tegen een zeer gunstig tarief. Een piano vervoeren is een lastige klus, maar dankzij onze jarenlange ervaring, de inzet van onze verhuizers en de juiste materialen zorgen wij ervoor dat uw piano verhuizen veilig wordt vervoerd. Piano verhuizen is een van onze specialisaties.
Indien u gebruik wenst te maken van onze piano verhuisservice ontvangen wij in uw offerteaanvraag graag de volgende gegevens over uw piano transport:

• Heeft u een horizontale of een vleugel piano?
• Woont u in een woonhuis of flat?
• Is de flat voorzien van een lift?
• Is er sprake van obstakels, drempels, grind, etc.?
• Wat is de afstand tussen locatie A en B?

Denkt u bij het doorgeven bovenstaande gegevens ook aan het vermelden van het ophaal- en afleveradres? Indien de piano vervoer zonder interne lift op etage gebracht moet worden, zullen wij gebruikmaken van een verhuislift. Wij als piano verhuisbedrijf zullen zorg dragen voor uw piano transport.

 

Wat kost een piano verhuizen?

Voordelig uw piano verhuizen doet u bij ons. De prijs voor het vervoeren van een piano verschilt per situatie en is mede afhankelijk van bovenstaande factoren. Bij Perfect Transport bent u echter verzekerd van de meest voordelige prijs in Nederland. Indien mogelijk combineren wij uw piano transport met een bestaande rit in onze planning, zodat uw kosten voor een piano vervoer voordelig zijn. Hebt u liever dat uw piano zo snel mogelijk van locatie A naar B wordt gebracht? Dan plannen wij uw transport op de gewenste datum en profiteert u uiteraard nog steeds van een scherp tarief. Het totaalbedrag van uw pianotransport is de prijs die u ontvangt in uw vrijblijvende offerte.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het vervoeren van uw piano? Bel ons direct op 085 080 5657.

Wij werken door heel Nederland en leveren onze diensten onder andere in:
Piano verhuizen Amsterdam
Piano verhuizen Rotterdam
Piano verhuizen Den Bosch
Piano verhuizen Amersfoort
Piano verhuizen Leiden
Piano verhuizen Alphen aan de Rijn
Piano verhuizen Almelo
Piano verhuizen Zoetermeer
Piano verhuizen Tilburg
Piano verhuizen Breda
Piano verhuizen Haarlem
Piano verhuizen Nijmegen
Piano verhuizen Eindhoven
Piano verhuizen Groningen
Piano verhuizen Utrecht
Piano verhuizen Den Haag

verhuisbedrijf Arnhem
perfect transport, Snel transport, Kosten besparen, Goedkoop verhuisbedrijf, Marktplaats vervoer, Verhuizen door heel Europa, Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport

Snel transport
Kosten besparen
Goedkoop verhuisbedrijf
Marktplaats vervoer
Verhuizen door heel europa
Vervoer door heel Nederland

Perfect Transport heeft onze verhuizing van A tot Z geregeld. Erg correct afgehandeld en alles is netjes, en onbeschadigd, op ons nieuwe adres aangekomen. Toppers!

Henk van A.

Wij zijn recent verhuisd naar Nice (Frankrijk) en Perfect Transport heeft ons met de verhuizing geholpen. Alles is vooraf netjes afgesproken, en ook uitgevoerd zoals afgesproken. Wij zijn erg tevreden!
Merci beaucoup!


Fam. Huygens

Wij hebben onze nieuwe wasmachine via Markplaats aangeschaft en door Perfect Transport laten vervoeren. Erg vriendelijke verhuizers en goede service. Bedankt!


Ed van M.

Perfect Transport heeft voor ons een deel van de verhuizing ontzorgt. Wij hebben een grote hoekbank, die we (natuurlijk) graag onbeschadigd meenemen. De verhuizers hebben hem netjes afgedekt en meegenomen; nu staat hij te pronken in ons nieuwe huis.


H. ten Kate